Constructors de qualitat de vida

Bensor neix fa més de 30 anys de la mà de Diego Benítez amb l’objectiu de construir llars que millorin la qualitat de vida dels nostres clients.

L’equip professional de Bensor està format per persones amb dilatada experiència i una gran preparació per a la construcció d’habitatges que persegueixen satisfer els gustos i necessitats dels nostres clients.

cocina bensor
Salón comedor

Gestió integral

A Bensor treballem durant tot el cicle immobiliari; cerca de sòl, urbanització, projecció, disseny, construcció, comercialització i post-venda.

Els edificis que construïm estan destinats a la venda pròpia o al lloguer.

Construcció tradicional

Construïm de manera tradicional amb parets de veritat, de maó, utilitzant les últimes tecnologies com el disseny en 3D que ens permet dissenyar habitatges cuidant el mínim detall funcional i estètic i emprant materials de primera qualitat de marques de prestigi.

Estem compromesos amb el medi ambient el que es tradueix en la construcció d’habitatges ecoeficients per a reduir l’emissió de gasos contaminants reduint el consum energètic i triant materials respectuosos.

Viviendas sostenibles que ahorran energía

Quan planifiquem la construcció d’un nou grup d’habitatges marquem unes línies d’estalvi energètic per a aconseguir una millora en la qualitat de vida de les persones que viuran en elles i poder continuar sent una empresa sostenible que protegeix el medi ambient.

Creiem en la construcció sostenible, amb immobles que pràcticament no consumeixen gràcies a un pla integral d’estalvi energètic i de consum d’aigua de l’habitatge. Considerem l’eficiència energètica un punt bàsic en el disseny de les nostres promocions :

  • Disseny arquitectònic que aprofita al màxim l’orientació solar
  • Aïllament tèrmic per a reduir el consum energètic
  • Instal·lació de plaques solars
  • Recuperació de l’aigua de dutxa per al seu ús en cisternes
  • Cisternes de doble descàrrega amb les quals s’estalvia entre 3 i 9 litres per ús
  • Airejadors d’aixeta que redueix el cabal d’aigua i redueix entre un 30 i un 70% el consum

Treballem amb les millors marques

Contacte